Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

Last modified 14 years ago

#1000 closed defect (invalid)

INSTALL_ROOT seems broken in mythplugins installation

Reported by: etnoy@… Owned by: Isaac Richards
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythtv Version: head
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

When compiling SVN 8566 and setting --prefix=/usr in the configure script, something strange went on during install. Instead of installing into ie. /usr/share/mythtv/* it installed into /share/mythtv and ignored what I sat during configure. Running "INSTALL_ROOT=/usr sudo make install" solved the problem.

The box is running ubuntu breezy.

BTW, it is not possible to set the component for this ticket to "mythplugins", I used "mythtv" instead.

Change History (4)

comment:1 Changed 14 years ago by etnoy

This is very off topic, but lucky me got to file ticket no. 1000!

comment:2 Changed 14 years ago by bjm <bjm@…>

Resolution: invalid
Status: newclosed

Isaac, please turn off public access to Trac.

comment:3 Changed 14 years ago by etnoy

bjm, can you please explain what is invalid about this bug? Sure, perhaps I made a unneccesary comment above, but the bug is still a bug.

Tell me if you need more information.

comment:4 Changed 14 years ago by anonymous

I've seen this problem occur when you run "./configure --prefix=/blah" with different paths (blah) WITHOUT running a 'make distclean' in between .

Note: See TracTickets for help on using tickets.