Opened 7 years ago

Last modified 3 years ago

#10845 accepted Bug Report - General

Rotor with usals not working correct after upgrade to 0.25 — at Version 6

Reported by: cyberneticbrain@… Owned by:
Priority: minor Milestone: unknown
Component: MythTV - General Version: 0.25
Severity: medium Keywords: rotor usals
Cc: Ticket locked: no

Description (last modified by Kenni Lund [kenni a kelu dot dk])

Recently updated my mythbackend from 0.24 to 0.25. Since 0.23 I use without any problems a rotor with usals (SG2100A). Since the update the rotor is not rotating to the correct position any more. Connected my (old) receiver with it the rotor and usuals is working perfect again. Deleting the configuration in mythtv-setup and then adding a new rotor did not fix the issue. At 5a01fdade9683ddea23f60d2438fd526db788523 seems to be changed something, but I do not understand this fully. If I want the astra 28.2E now I have to put something near 26.0E so it rotates to 28.2 position. Reinstalled to 0.24 again and rotor working fine again with correct sat.settings

Change History (5)

comment:2 Changed 7 years ago by Kenni Lund [kenni a kelu dot dk]

Description: modified (diff)
Priority: majorminor

Resetting to default priority.

comment:3 Changed 7 years ago by beirdo

Status: newinfoneeded_new

Sorry, could you please repost the commit number as the URL didn't make it.

comment:5 Changed 7 years ago by cyberneticbrain@…

As a test I made a fresh install with Xubuntu 12.04 at another pc with dvb adapter and mythtv 0.25. Adding the rotor caused exactly the same problems as mentioned above. So usals not working correct any more.

comment:6 Changed 7 years ago by Kenni Lund [kenni a kelu dot dk]

Description: modified (diff)
Status: infoneeded_newnew
Note: See TracTickets for help on using tickets.