Opened 7 years ago

Closed 5 months ago

#11988 closed Bug Report - General (Unverified)

mythutil --scanvideos inserts full path of files breaking mythweb

Reported by: Roland Roberts <roland@…> Owned by:
Priority: minor Milestone: unknown
Component: MythTV - Video Library Version: 0.27-fixes
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

When I run mythutil --scanvideos, all my videos get inserted into videometadata correctly. But if I run it a second time, the filename field is updated with the full path to the video which breaks mythweb. After the first scan, I can see the videos from the web, after the second, I can't.

Mythtv frontends even on other hosts can still see the videos. But they are shown via the full path which has to be navigated down to the video directory.

The only workaround I have right now is to delete whole table before rerunning.

Change History (3)

comment:1 Changed 7 years ago by Roland Roberts <roland@…>

I didn't realize it at first, but it's actually toggling every time it's run. Full path -> relative path -> full path -> ...

comment:2 Changed 7 years ago by sphery

Sounds like you have a broken configuration where you've set both a Videos Storage Group and a "local" path for Video Library pointing to the same directory structure. (Note, too, that these settings may exist/conflict on different hosts.)

comment:3 Changed 5 months ago by Stuart Auchterlonie

Resolution: Unverified
Status: newclosed

Closing all old tickets in trac.

If your issue still persists, please open an issue in Github https://github.com/MythTV/mythtv/issues

and reference the existing trac ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.