Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#1234 closed defect (invalid)

Fast-Forwarding hangs my VIA XVMC frontend

Reported by: HidDEN MiNdS <dfischer@…> Owned by: Isaac Richards
Priority: major Milestone: 0.19
Component: mythtv Version:
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Hi,

Today I was watching a recording and wanted to skip the commercials. I fast-forwarded a few times and then the frontend hang. Then I updated to the latest SVN changeset (8896) compiled everything and tested again with another recording. The frontend hanged again. It really 'hangs'. The mythfrontend process doesn't die. If I start 'top' on the frontend machine, I can see X on the top consuming nearly 100 % CPU but the picture stays still, no audio, nothing.

Attachments (2)

frontend.log.failure (6.7 KB) - added by HidDEN MiNdS <dfischer@…> 13 years ago.
First fast-forwarding attempt on a recording.
frontend.log.failure2 (4.8 KB) - added by HidDEN MiNdS <dfischer@…> 13 years ago.
Second fast-forwarding attempt on another recording using newest SVN changeset

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 13 years ago by HidDEN MiNdS <dfischer@…>

Attachment: frontend.log.failure added

First fast-forwarding attempt on a recording.

Changed 13 years ago by HidDEN MiNdS <dfischer@…>

Attachment: frontend.log.failure2 added

Second fast-forwarding attempt on another recording using newest SVN changeset

comment:1 Changed 13 years ago by Isaac Richards

Resolution: invalid
Status: newclosed

If X is using 100% cpu, that sounds like a driver bug.

Note: See TracTickets for help on using tickets.