Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

#12612 closed Bug Report - General

New installs die after a few days fixes/0.27 (v0.27 (v0.27.5-71-ga62fc0d) — at Initial Version

Reported by: singogli@… Owned by:
Priority: minor Milestone: 0.27.7
Component: MythTV - General Version: 0.27.5
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

New installs die after a few days ruuning fixes/0.27 (v0.27 (v0.27.5-71-ga62fc0d) with all updates per ticket #12611. System built on January 18th works correctly until January 21st. Symptom is- after scheduling and recording over days suddenly Media Library-Watch Recordings shows no recordings available. Backend log shows backend is continuing to record previously scheduled programs. Only backend error message around that time is:

Jan 21 13:47:00 mythbuntu64-2 mythbackend: mythbackend[2315]: E MythSocketThread?(73) mythsocket.cpp:745 (WriteStringListReal?) MythSocket?(2603380:-1): WriteStringList?: Error, called with unconnected socket

Frontend errors around that time are:

Jan 21 13:45:38 mythbuntu64-2 mythfrontend.real: mythfrontend[2359]: E ProgramInfoLoader? remoteutil.cpp:184 (RemoteGetRecordingList?) RemoteGetRecordingList?() list size appears to be incorrect.

Jan 21 13:45:39 mythbuntu64-2 mythfrontend.real: mythfrontend[2359]: W CoreContext? playbackbox.cpp:1800 (UpdateUILists) PlaybackBox?: SortedList? is Empty

Memory usage seems high:

USER PID %CPU %MEM VSZ RSS TTY STAT START TIME COMMAND steve 2359 2.9 6.0 5797776 491308 ? Sl 13:45 12:31 /usr/bin/mythfrontend.real --syslog local7 mythtv 4171 24.2 0.9 1131292 75680 ? SNl 20:05 9:43 /usr/bin/mythcommflag -j 102 --noprogress --verbose general --loglevel info --quiet --syslog local7 root 1362 0.0 0.8 336112 73416 tty7 Ssl+ 13:43 0:09 /usr/bin/X -core :0 -seat seat0 -auth /var/run/lightdm/root/:0 -nolisten tcp vt7 -novtswitch mythtv 2315 4.8 0.8 4379796 68420 ? Ssl 13:44 20:28 /usr/bin/mythbackend --syslog local7 --user mythtv --daemon mysql 1187 0.2 0.6 1879336 50588 ? Ssl 13:43 0:51 /usr/sbin/mysqld

Livetv continues to work fine.

A remote frontend running an earlier version connects to this backend and also shows an empty media library.

This symptom has occurred on multiple install attempts on different hardware with various tuners.

Change History (0)

Note: See TracTickets for help on using tickets.