Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#12716 closed Bug Report - General (Fixed)

Sub windows do not appear

Reported by: Craig Small <csmall@…> Owned by:
Priority: minor Milestone: 0.28
Component: MythTV - General Version: 0.27.6
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

In several parts of mythtv the sub-windows do not appear. For example in the setup program, I can go to the channel editor, see my channels but when I hit E the next window does not show. Video Sources from the main menu has a similiar problem.

In the frontend, if I select General from the menu then whatever is at this point also doesn't show.

In all cases, either the screen looks the same OR there are two or three rectangles down the bottom. In the screenshot attached you can see the three blue rectangles when I hit 'E' down the bottom.

Changing the theme does nothing except the colour of the rectangles that appear. It looks a lot like its trying to draw the buttons of the window (e.g. cancel, next etc). Hitting escape makes the rectangles go away and everything else seems to work ok.

windowed or non windowed mode shows the same problem. Windowed the rectangles are half on the screen but they appear too.

Attachments (1)

badmyth1.png (140.2 KB) - added by Craig Small <csmall@…> 4 years ago.
Screen shot of channel editor

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 4 years ago by Craig Small <csmall@…>

Attachment: badmyth1.png added

Screen shot of channel editor

comment:1 Changed 4 years ago by Craig Small <csmall@…>

mythfrontend --version Please attach all output as a file in bug reports. MythTV Version : v0.27.6 MythTV Branch : Network Protocol : 77 Library API : 0.27.20151025-1 QT Version : 4.8.7 Options compiled in:

linux profile use_hidesyms using_alsa using_jack using_oss using_pulse using_pulseoutput using_backend using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php using_crystalhd using_dvb using_firewire using_frontend using_hdhomerun using_ceton using_hdpvr using_ivtv using_joystick_menu using_libcec using_libcrypto using_libdns_sd using_libfftw3 using_libxml2 using_lirc using_mheg using_opengl using_opengl_video using_qtwebkit using_qtscript using_qtdbus using_taglib using_v4l2 using_x11 using_xrandr using_xv using_profiletype using_mythlogserver using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php using_mythtranscode using_opengl using_vaapi using_vdpau using_ffmpeg_threads using_mheg using_libass using_libxml2

Also, these are the deb-multimedia prebuilt packages, if that's relevant.

comment:2 Changed 4 years ago by Craig Small <csmall@…>

0.28 fixed this, I now have my subwindows back!

comment:3 Changed 4 years ago by Stuart Auchterlonie

Milestone: unknown0.28
Resolution: Fixed
Status: newclosed

Thanks for reporting that this has been resolved

Note: See TracTickets for help on using tickets.