Opened 18 months ago

Closed 18 months ago

Last modified 16 months ago

#13225 closed Bug Report - General (fixed)

ffmpeg3.4 fe segfault on starting playback of BluRay rip

Reported by: warpme@… Owned by: Peter Bennett
Priority: minor Milestone: 30.0
Component: MythTV - Video Playback Version: Unspecified
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Pater,

I have BluRay? rip of State of Play movie. After ffmpeg resync to 3.4 - attempt to start playback gives FE segfault. Prior ffmpeg plays OK.

Sample to reproduce is here http://warped.inet2.org/sample4.mkv

Attachments (1)

trace1.txt (73.8 KB) - added by warpme@… 18 months ago.
GDB trace for segfault

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 18 months ago by warpme@…

Attachment: trace1.txt added

GDB trace for segfault

comment:1 Changed 18 months ago by Peter Bennett

Component: MythTV - GeneralMythTV - Video Playback
Owner: set to Peter Bennett
Status: newassigned

comment:2 Changed 18 months ago by Peter Bennett <pbennett@…>

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

In 3810d2fa2897d1553dd6063b65be1249bba5f3af/mythtv:

ffmpeg: Fix segfault when playing VC-1 format video

The new ffmpeg release was calling things in a different sequence
from the old release, and trying to access display renderer
before it is created.

Fixes #13225

comment:3 Changed 18 months ago by Stuart Auchterlonie

Milestone: needs_triage30.0

comment:4 Changed 18 months ago by warpme@…

stuarta, commit at #comment2 works perfectly for me. We can close this ticket with status: fixed.

comment:5 Changed 16 months ago by Peter Bennett

Owner: changed from Peter Bennett to Peter Bennett
Note: See TracTickets for help on using tickets.