Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#1592 closed defect (fixed)

Mythweb icons have x's over them in IE

Reported by: anonymous Owned by: xris
Priority: minor Milestone: 0.20
Component: mythweb Version: head
Severity: low Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Following the re-org, an rm -rf ....../mythweb/, on copying current svn in, restart apache, one issue:

1) All images on top row load ok, then as part of loading they all have the image can't be loaded red x overlayed over the actual images

This is not the case in Opera browser on windows. for instance there is a little underscore, so I think it's to do with the mouseover.

Also, I do not think that this is a problem if you have upgraded (i.e. copied the new mythweb over the previous sort, although I might be wrong on this.

Change History (4)

comment:1 Changed 14 years ago by anonymous

Also in the listings, the left arrow is still coming from <img src="/mythweb/themes/default/img/leftwhite.png" border="0" class="left_arrow">Neighbours</a>.

This is coming from modules/tv/tmpl/default/list_cell_program.php. and also the compact theme but not wap or wml.

comment:2 Changed 14 years ago by Isaac Richards

Component: mythtvmythweb
Owner: changed from Isaac Richards to xris

comment:3 Changed 14 years ago by xris

(In [9602]) fix reference to old themes URL, re #1592

comment:4 Changed 14 years ago by xris

Resolution: fixed
Status: newclosed

(In [9603]) Update blankSrc address to point to the skins directory, and add a FAQ for how to fix the file if the user installs outside of the document root (eg. /mythweb/). This closes #1592

Note: See TracTickets for help on using tickets.