Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#1745 closed defect (wontfix)

Forward and rewind with sticky keys on no longer works

Reported by: anonymous Owned by: skamithi
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythtv Version: head
Severity: low Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Forwards for about 4 seconds and then pauses, another press makes it go forward at 5x for 4 secs and so on.

Attachments (2)

ffmpeg.txt (1.7 KB) - added by james.muscat@… 14 years ago.
Output when using ffmpeg (works)
libmpeg2.txt (97.2 KB) - added by james.muscat@… 14 years ago.
Output when using libmpeg2 (doesn't work)

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 14 years ago by james.muscat@…

To give a little more information (as I get the feeling the OP didn't provide enough for this ticket to be considered) - this seems to happen only with the ffmpeg decoder. "Standard" decoder works fine. I'm using SVN 9761.

comment:2 Changed 14 years ago by skamithi

Owner: changed from Isaac Richards to skamithi

standard decoder is the ffmpeg decoder...please read the tickethowto before creating a ticket. there are no traces, or anything in this ticket.

comment:3 Changed 14 years ago by skamithi

Resolution: invalid
Status: newclosed

Changed 14 years ago by james.muscat@…

Attachment: ffmpeg.txt added

Output when using ffmpeg (works)

Changed 14 years ago by james.muscat@…

Attachment: libmpeg2.txt added

Output when using libmpeg2 (doesn't work)

comment:4 Changed 14 years ago by james.muscat@…

Resolution: invalid
Severity: mediumlow
Status: closedreopened

Sorry, my mistake, it only happens with the *libmpeg2* library and not the standard/ffmpeg one. Just like to clarify, I'm not the original poster.

I've attached what seem to be the relevant messages from mythfrontend -v general,playback. It seemed to work fine at 3x speed, but any higher and (after comparing to the output when using ffmpeg) it looks like it's having trouble finding the next frames to display.

The logs are from playback of a UK DVB recording, if that's any use.

comment:5 Changed 14 years ago by skamithi

i had the same problem when i tested libmpeg2 for dvd playback. from what isaac told me this is a problem with libmpeg2. nothing we can do about it. just use the skip ahead and skip behind options.

comment:6 Changed 14 years ago by anonymous

Resolution: wontfix
Status: reopenedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.