Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#1781 closed defect (invalid)

LiveTV wont connect from frontend machine to backend machine

Reported by: andymoroleafs@… Owned by: Isaac Richards
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythtv Version: 0.19
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

I have two seperate machines one frontend and one backend. I try and connect from the frontend using live tv and get errors:

RingBuf?(/myth/tv/1118_20060506065049.mpg): OpenFile?(/myth/tv/1118_20060506065049.mpg, 12) 2006-05-06 06:50:49.716 Could not open /myth/tv/1118_20060506065049.mpg. 12 retries remaining. 2006-05-06 06:50:56.577 TV Error: LiveTV not successfully started Destroying SipFsm? object

I have enabled nfs on the backend machine and have verified I can connect from the frontend to the backend. I am also able to browse the program listings from the frontend and also I am able to even schedule recordings and they work fine. I am using knoppmyth version R5B7 and here are all they key info on that build:

The hardware in the backend machine is as follows: ATI 128mb AGP Hauppage Wintv PVR 250 Abit BP6 motherboard with dual celeron 400Mhz 20 gig maxtor hard drive 256mb ram 3com 905B 10/100 NIC Ir blaster from myblaster.info

The hardware in the frontend machine is as follows: 800Mhz AMD duron MSI KT4V motherboard Gforce 128MB fx5200 1GB DDR PC2700 ram Creative soundblaster live 5.1 Western Digtial 6gig hard drive. 3com 905B 10/100 NIC

Both machines are using the same versions of software (mythtv etc) I have not upgraded any versions of myth or anything else. Here are the versions from the dmesg output of the backend machine:

CPU1: Intel Celeron (Mendocino) stepping 05 Total of 2 processors activated (1604.37 BogoMIPS). Linux version 2.6.15-chw-2 (root@…) (gcc version 3.3.5 (De bian 1:3.3.5-12)) #1 SMP PREEMPT Thu Jan 5 08:10:40 UTC 2006 ivtv0: loaded v4l-cx2341x-enc.fw firmware (262144 bytes) ivtv0: Autodetected WinTV PVR 250 card (cx23416 based) ivtv: version 0.4.3 (tagged release) loading

I have attached the output from running mythbackend with the important verbose mode /usr/bin/mythbackend -v important

and

running the frontend using the same parameters:

/usr/bin/mythfrontend -v important

Attachments (1)

Frontend Verbose Output.txt (1.4 KB) - added by andymoroleafs@… 14 years ago.
Mythfrontend verbose output

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 14 years ago by andymoroleafs@…

Attachment: Frontend Verbose Output.txt added

Mythfrontend verbose output

comment:1 Changed 14 years ago by anonymous

Make sure you are running the same svn changeset on both frontend and backend. That solved this problem for me.

comment:2 Changed 14 years ago by cpinkham

Resolution: invalid
Status: newclosed

Works for me. Your issues are probably due to NFS caching. Try asking on the -users mailing list.

Note: See TracTickets for help on using tickets.