Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#2110 closed defect (worksforme)

DVB-S with CAM broken in latest svn

Reported by: dave@… Owned by: Isaac Richards
Priority: minor Milestone: unknown
Component: dvb Version: head
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

I have 3 very different logs that I think are all related to DVB-S with a CAM as I don't have an issue with my DVB-T card. Live TV and recordings both don't work from the DVB-S card.
My server is a Xeon EM64T running Gentoo kernel 2.6.17-r4 and MythTV trunk revision 10661. The sattelite provider is Austar in Australia.

mybackend.log shows a startup of the backend in an idle state i.e. no recordings scheduled.
mythbackend2.log shows a startup of the backend and an immediate recording scheduled.
mythbackend3.log shows a startup of the backend and going to live tv immediately. This seems to be an EIT problem.

I don't know if these logs are all related and will open separate tickets if necessary. Let me know if there's further detail I can provide.

Attachments (3)

mythbackend.log (5.8 KB) - added by dave@… 13 years ago.
mythbackend2.log.gz (13.5 KB) - added by dave@… 13 years ago.
mythbackend3.log.gz (51.6 KB) - added by dave@… 13 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 13 years ago by dave@…

Attachment: mythbackend.log added

Changed 13 years ago by dave@…

Attachment: mythbackend2.log.gz added

Changed 13 years ago by dave@…

Attachment: mythbackend3.log.gz added

comment:1 Changed 13 years ago by Janne <janne-mythtv@…>

Component: mythtvdvb
Resolution: worksforme
Status: newclosed

From mythbackend.log I would guess that there is a problem with your subscription card:

72 2006-07-31 03:20:23.153 DVB#1 CA: CAM: Menu Title: IRDETO
73 2006-07-31 03:20:23.157 DVB#1 CA: CAM: Menu SubTitle: ffff - INSERT VALID CARD
74 2006-07-31 03:20:23.157 DVB#1 CA: CAM: Menu BottomText: Press OK, or EXIT to Quit
75 2006-07-31 03:20:23.158 DVB#1 CA: CAM: Cancelling menu

Have you tried to reinsert the smartcard/CAM?

Which was the latest working revision? Does this revision still work?

Can you try a different program or a STB?

Please reopen the ticket, if you have tried my suggestions. My CAM is working fine.

Note: See TracTickets for help on using tickets.