Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#3565 closed defect (fixed)

mythtv-setup scan only finds channels when it already has 'transports' defined

Reported by: anonymous Owned by: Stuart Auchterlonie
Priority: minor Milestone: 0.21
Component: mythtv Version: 0.20-fixes
Severity: low Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

If I run a 'Full Scan', selecting 'United Kingdom', on my single tuner DVB-T card it won't find any channels. Then if I import a .tzap/channels.conf file, delete the channels and run exactly the same scan it will find all the channels. Deleting the transports as well as the channels stops the scan working, again.

My card is the Tevion/KWorld DVB-T 220RF, which otherwise works well. I have the latest 2.6.20-11-generic kernel, on latest feisty.

The transports in the channels.conf: $ cat /root/.tzap/channels.conf | sed 's/[:]*:\([:]*\):.*/\1/' | sort | uniq 626166670 634166670 650166670 658166670 674166670 706000000

I would be happy to supply any required additional information.

ProblemType?: Bug Architecture: i386 Date: Mon Mar 19 16:23:04 2007 DistroRelease?: Ubuntu 7.04 Uname: Linux media 2.6.20-11-generic #2 SMP Thu Mar 15 08:03:07 UTC 2007 i686 GNU/Linux

Change History (2)

comment:1 Changed 12 years ago by Stuart Auchterlonie

Milestone: unknown0.21
Owner: changed from Isaac Richards to Stuart Auchterlonie
Version: unknown0.20-fixes

comment:2 Changed 12 years ago by Stuart Auchterlonie

Resolution: fixed
Status: newclosed

This has already been fixed in head

Note: See TracTickets for help on using tickets.