Opened 12 years ago

Closed 10 years ago

#3949 closed defect (fixed)

Segfault with certain DVD playback

Reported by: anonymous Owned by: skamithi
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythtv Version: head
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

I'm getting a segfault while attempting to playback a DVD. I get the same segfault if I play back the DVD directly in the optical disc menu, or try to playback the iso. The DVD is from a television series "Rome" - Season 1. I've succesfully been able to play back the first two discs of the series via archiving the iso, but disc 3 and disc 4 both segfault as soon as I try to playback.

Running SVN - 14450 Compiled with debug I'm attaching both a mythfrontend -v all log and a gdb.txt.

Attachments (2)

mythvideo.log (117.1 KB) - added by anonymous 12 years ago.
gdb.txt (16.0 KB) - added by anonymous 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 12 years ago by anonymous

Attachment: mythvideo.log added

Changed 12 years ago by anonymous

Attachment: gdb.txt added

comment:1 Changed 12 years ago by skamithi

Owner: changed from Anduin Withers to skamithi
Status: newassigned

comment:2 Changed 12 years ago by skamithi

Component: mythvideomythtv

comment:3 Changed 12 years ago by stuartm

Milestone: unknown0.21

comment:4 Changed 12 years ago by stuartm

Milestone: 0.21unknown

I was a little premature at setting the milestone for this one, bug is in libdvdnav so I don't think we can hope to fix this before 0.21.

comment:5 Changed 10 years ago by robertm

Resolution: fixed
Status: acceptedclosed

I own the Rome Season 1 DVD set, and I am able to play them successfully following the semi-recent libdvdnav update.

Note: See TracTickets for help on using tickets.