Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#4572 closed defect (worksforme)

MythGame does not change to "Working Directory" when supplied

Reported by: trevorbutler@… Owned by: greg
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythgame Version: unknown
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

When an emulator that requires running from an installed directory is configured in mythgame, it is very difficult to get it to work since MythGame? does not appear to honor the "Working Directory" setting. This should not be hard to address - MythGame? just needs to change to the directory specified before starting the emulator.

Attachments (1)

gamehandler_verbose.diff (1.3 KB) - added by greg 13 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 13 years ago by greg

Attachment: gamehandler_verbose.diff added

comment:1 Changed 13 years ago by greg

Status: newassigned

There definitely is code in there to change the directory first and from my tests it's working here. Can you try the attached patch and post the output of the frontend to this ticket?

thanks!

comment:2 Changed 13 years ago by trevorbutler@…

OK, here's the thing... I will need time to install myth from svn. Currently, I run KnoppMyth?, which is mainly a time-saving thing for me. I have a new born infant and full-time job, and with all that, my time for tinkering is minimal. I will do my best to give this a try, but it may be a while. I do want to contribute back to the myth community though...

Thanks, Trevor

comment:3 Changed 13 years ago by greg

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.