Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

#5254 closed defect (invalid)

DVD Menu problems

Reported by: John Burns <john@…> Owned by: skamithi
Priority: minor Milestone: unknown
Component: DVD Playback Version: 0.21
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

I usually don't rip the menus when I rip DVDs to ISO. However, I ripped a couple discs to ISO completely and I've had problems with the menus. When I load the ISO into Myth (Set to use the Internal player) it plays through all of the menus as if they're little movies. It doesn't loop them so eventually I get to the actual movie or I can fast forward through them to get there. The specific DVDs I've tried that I know have this issue are 300 and Gladiator. I ripped the ISOs using DVDFab Decrypter on Windows and the menus work fine when mounted on my Windows box using PowerDVD to watch them. In this instance, the menu selectors from the movie never show up, the screens just play, including foreign menus in most cases.

Change History (4)

comment:1 Changed 11 years ago by stuartm

Component: mythdvdDVD Playback
Owner: changed from Anduin Withers to skamithi

comment:2 Changed 11 years ago by Dibblah

Status: newassigned

comment:3 Changed 11 years ago by Dibblah

Status: assignedinfoneeded

Can you add mythfrontend -v playback logs, please?

comment:4 Changed 11 years ago by Dibblah

Resolution: invalid
Status: infoneededclosed

No response in 8 weeks. IMHO, the problem could be in the ripper - If these play OK in mplayer, please comment on this ticket and I'll reopen.

Note: See TracTickets for help on using tickets.