Opened 11 years ago

Closed 10 years ago

#6228 closed defect (worksforme)

Frontend goes blank when DVD inserted

Reported by: oedwards <manicmoose@…> Owned by: skamithi
Priority: minor Milestone: 0.22
Component: MythTV - DVD Playback Version: head
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

SVN version 19902.

As soon as a disk is inserted into the DVD player, the frontend goes blank (completely blue, as per the theme's background). Everything still runs, and if I hit an up/down arrow and <enter> it goes into the relevant sub-menu and all is fine from then on. I can then go back to the main menu no problems. Have tested various media.

This occurs using either the internal player, or mplayer.

It doesn't matter if the frontend is already up when I put the media in, or if I put the media in first and then start up the frontend; Same result either way.

The various options available when inserting media such as:
-Play the DVD
-Show the 'playdvd' menu
-Do nothing.
...exhibit the same behaviour

Have attached log for: mythfrontend -v most,important,playback,media

Attachments (3)

mythfrontend.log (10.7 KB) - added by oedwards <manicmoose@…> 11 years ago.
mythfrontend -v most,important,playback,media
gdb-backtrace.txt (25.9 KB) - added by oedwards <manicmoose@…> 11 years ago.
Backtrace of mythfrontend
myth.log (3.6 KB) - added by oedwards <manicmoose@…> 11 years ago.
Frontend log from when backtrace performed

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 11 years ago by oedwards <manicmoose@…>

Attachment: mythfrontend.log added

mythfrontend -v most,important,playback,media

comment:1 Changed 11 years ago by Dibblah

Status: newinfoneeded_new

Can you get a full backtrace of the frontend when this happens, please?

Changed 11 years ago by oedwards <manicmoose@…>

Attachment: gdb-backtrace.txt added

Backtrace of mythfrontend

Changed 11 years ago by oedwards <manicmoose@…>

Attachment: myth.log added

Frontend log from when backtrace performed

comment:2 Changed 11 years ago by Matthew Wire <devel@…>

Note that this only happens when "Use New Media" is enabled in settings. In addition, the menu works correctly and redraws correctly when you change menus.

comment:3 Changed 11 years ago by danielk

Status: infoneeded_newnew

comment:4 Changed 10 years ago by skamithi

Resolution: worksforme
Status: newclosed

if this issue still occurs in the latest trunk version , please reopen this ticket and attach a zipped copy of the "mythfrontend -v playback,extra" output.

Note: See TracTickets for help on using tickets.