Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#7380 closed defect (invalid)

video pause every 60 seconds at 00 seconds of each minute

Reported by: gjmaus1@… Owned by: Isaac Richards
Priority: major Milestone: unknown
Component: MythTV - General Version: 0.22rc1
Severity: medium Keywords: Video stall
Cc: Ticket locked: no

Description

My apologies if I am not doing this properly. This is my first post.

I am running .22 RC1 on Fedora x86-64. Intel Core2 E7400. Nvidida 8400GS - driver 185.18.36 and 190.32 Fresh install of OS. Built RPMs from script. Disabled Selinux, Firewall and all unneeded utiliites/progs in OS.

Issue: Video freeze every 60 seconds at the top of the minute.

If I close mythfrontend, and run Gnome-system-monitor, I can watch both processors show no "bumps" in activity at the top of each minute. With mythfrontend and video playing (live tv or recorded) video and system monitor hang at 00 minutes. I am unable to determine if this is OS or MFE causing the glitching.

Change History (3)

comment:1 Changed 10 years ago by robertm

Milestone: 0.22.1unknown
Status: newinfoneeded_new

Logs with -v playback, please

(mythfrontend -v playback)

comment:2 Changed 10 years ago by gjmaus1@…

This ticket can be marked as closed. The problem was gnome-screensaver was getting in the way.

log:

'video_output' mean = '16667.33', std. dev. = '49.13', fps = '60.00' 'video_output' mean = '16666.85', std. dev. = '57.98', fps = '60.00' 2009-10-20 19:03:09.726 ScreenSaverX11Private: Calling gnome-screensaver-command --poke

Removing gnome-screensaver resolved the problem.

comment:3 Changed 10 years ago by cpinkham

Resolution: invalid
Status: infoneeded_newclosed

closing at users request.

Note: See TracTickets for help on using tickets.