Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#9289 closed Bug Report (Fixed)

MythTV 0.24: no video output shown on Windows

Reported by: perlun@… Owned by: markk
Priority: minor Milestone: 0.25
Component: Ports - Windows Version: 0.24
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Hi,

I don't know if this is a "general" problem or something only related to my own setup. Nevertheless, I haven't been able to get video playback (live TV) working with MythTV 0.24 on Windows, running towards a Linux 0.24 server.

I suspect it could be my graphic card's lack of acceleration support which causes this, but I don't get any immediate error message inside MythTV. When running with Direct3D mode set, it gives some errors in the log though. OpenGL mode doesn't reveal anything fancy I can see.

Version reports are in separate files, as well as the frontend logs when running in Direct3D and OpenGL modes. (These are the terse logs only - please let me know if you need the verbose logs instead.)

Attachments (4)

backend_version.txt (828 bytes) - added by perlun@… 9 years ago.
Backend --version output
frontend_version.txt (449 bytes) - added by perlun@… 9 years ago.
Frontend --version output
d3d.log (17.7 KB) - added by perlun@… 9 years ago.
Direct3D mythfrontend log
opengl.log (11.1 KB) - added by perlun@… 9 years ago.
OpenGL mythfrontend log

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 9 years ago by perlun@…

Attachment: backend_version.txt added

Backend --version output

Changed 9 years ago by perlun@…

Attachment: frontend_version.txt added

Frontend --version output

Changed 9 years ago by perlun@…

Attachment: d3d.log added

Direct3D mythfrontend log

Changed 9 years ago by perlun@…

Attachment: opengl.log added

OpenGL mythfrontend log

comment:1 Changed 9 years ago by Kenni Lund [kenni a kelu dot dk]

Owner: changed from Nigel to markk
Status: newassigned

verbose logs will most likely be needed...

comment:2 Changed 9 years ago by markk

Milestone: unknown0.25
Status: assignedaccepted

Yes - we'll need mythfrontend -v playback logs.

Almost certainly fixed with the patches in #9241

comment:3 Changed 9 years ago by perlun@…

Alright. Since you suggest it is fixed, I think we'll leave it like that; I don't feel like testing this any further right now. I'll open a new issue if 0.25 (rc1 or similar) still doesn't work.

You may close the issue. Thanks.

comment:4 Changed 9 years ago by robertm

Resolution: Fixed
Status: acceptedclosed

Reporter not interested in providing logs/testing fixes.

Note: See TracTickets for help on using tickets.