Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#12732 closed Bug Report - General (Invalid)

Regression: Rare glitches during playback

Reported by: bugs@… Owned by:
Priority: minor Milestone: unknown
Component: MythTV - General Version: Master Head
Severity: medium Keywords: playback glitch
Cc: Ticket locked: no

Description

Since upgrading to 0.28 (using MythBuntu? 0.28 repository) I've experienced rare (couple of minutes between) but visible glitches. Both while watching DVB-C HD liveTV and recordings. The mythfrontend.log shows no special debug information during the glitch with these verbosity options: playback,audio,gpuaudio,gpuvideo,libav other than jitterometer and screensaver inhibitor. There are no buffer under or overruns during playback. I've tried switching painters from auto to opengl2 to opengl1, which made no difference. The attached video clearly demonstrates the effect (I hope).

Change History (4)

comment:1 Changed 4 years ago by bugs@…

I can't attached larger than 2Mb, so here's the link to the video demonstrating the problem: http://filebin.ca/2eA2d2vGLInN/glitch.mp4

comment:2 Changed 4 years ago by bugs@…

Another note: the glitch is not reproducible over the same content. I.e. I can rewind the content and playback without glitches, so it's not content related.

comment:3 Changed 4 years ago by bugs@…

I think I got this solved by upgrading system to Xenial and enabling DRI3 for intel driver. Ticket can be closed.

comment:4 Changed 4 years ago by Bill Meek

Resolution: Invalid
Status: newclosed

Thanks for the update.

Note: See TracTickets for help on using tickets.