Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#2833 closed defect (worksforme)

mythbackend does not start (last logged line is: "upnp:UDN:urn:schemas-upnp-org:device:MediaServer:1")

Reported by: oscar@… Owned by: Isaac Richards
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythtv Version: 0.20
Severity: high Keywords: mythbackend start upnp
Cc: Ticket locked: no

Description

Using version 0.20.20060828-3, sometimes mythbackend doesn't start correctly. Is happening from time to time, randomly. To see what was happening I increased the log level to all, hoping I could see what was causing this problem, but I haven't seen nothing. Something to note is that the backend never crash, just sit there forever.

Info:

  • lilium is a BE/FE machine.
  • mysql server is running in local

Attachments:

  1. Start error 1
  1. Start error 2
  1. A correct startup

Attachments (3)

log1 (16.5 KB) - added by oscar@… 13 years ago.
error1
log2 (16.4 KB) - added by oscar@… 13 years ago.
error2
log3 (26.7 KB) - added by oscar@… 13 years ago.
correct log (logged till "I'm idle now... shutdown will occur in 240 seconds." message)

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 13 years ago by oscar@…

Attachment: log1 added

error1

Changed 13 years ago by oscar@…

Attachment: log2 added

error2

Changed 13 years ago by oscar@…

Attachment: log3 added

correct log (logged till "I'm idle now... shutdown will occur in 240 seconds." message)

comment:1 Changed 13 years ago by dblain

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Update to latest SVN and try to re-create.

Note: See TracTickets for help on using tickets.