Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

#4478 closed defect (invalid)

upnp AV not working correctly with Dlink DSM-320 video

Reported by: squish102 Owned by: dblain
Priority: minor Milestone: unknown
Component: upnp Version: 0.20.2
Severity: medium Keywords: upnp dlink dsm-320
Cc: Ticket locked: no

Description

Dlink DSM-320 firmware 1.09 http://www.dlink.com/products/?pid=318works fine with 720x480 mpeg2 recordings made by mythtv, but will not play videos encoded in Xvid/Divx? (Same xvids play with tversity as a upnp server with no problem)

Error once selecting the xvid under videos on the DSM-320 is "Unable to open the file"

I am not sure how to get logs from the backend to support this ticket.

I run mythbuntu and and a dpkg -l myth-backend returns "0.20.2+fixes15"

Change History (3)

comment:1 Changed 12 years ago by Nigel

Running "mythbackend -v upnp" might provide appropriate logs. I assume the files are .avi, readable, and in the video directory?

comment:2 Changed 11 years ago by Nigel

Status: newinfoneeded_new

Recent SVN head now lists the MIME type when you run mythbackend -v upnp,extra (look for the lines containing HTTPRequest::TestMimeType?). Please provide the MIME type being sent for these problem files (and, if possible, somehow snoop the type being sent by the TVersity server which works?)

comment:3 Changed 11 years ago by stuartm

Resolution: invalid
Status: infoneeded_newclosed

Requested information not provided.

Note: See TracTickets for help on using tickets.