Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#6596 closed defect (invalid)

Segfault with mythfrontend randomly and immediately using OpenGL painter.

Reported by: Greg G. <spikeygg@…> Owned by: Isaac Richards
Priority: minor Milestone: unknown
Component: MythTV - General Version: unknown
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

On launching mythfrontend, I randomly get Segmentation Faults immediately following the "Using NV NPOT texture extension" statement. If I change the menu painter to Qt, mythfrontend launches successfully every time. I have attached a log file, using "mythfrontend -v all" but I don't think it really shows anything more than the standard output.

Regarding the randomness: mythfrontend usually fails about 2-3 times, then it works once or twice, and repeats a similar pattern.

Attachments (1)

instant_segfault.txt.gz (21.7 KB) - added by Greg G. <spikeygg@…> 10 years ago.
mythfrontend -v all > instant_segault.txt

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 10 years ago by Greg G. <spikeygg@…>

Attachment: instant_segfault.txt.gz added

mythfrontend -v all > instant_segault.txt

comment:1 Changed 10 years ago by Greg G. <spikeygg@…>

Please close this ticket. Turns out my newly purchased 8400GS is a bad board. It started doing some real weird things today, I swapped it out with a different graphics card (8600GT) and now the machine works great. I'm sending it back tomorrow.

-Greg

comment:2 Changed 10 years ago by Dibblah

Resolution: invalid
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.