Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

#9617 closed Bug Report - General (Fixed)

No audio on dvd playback

Reported by: Marc Randolph <mrand@…> Owned by: JYA
Priority: minor Milestone:
Component: MythTV - Audio Output Version: 0.24-fixes
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Menu navigation and video playback works fine on my Firefly DVD, but there is no audio - volume is stuck at 0. Immediately after seeing this, I went to a recent recording and it played back with audio (even if it is 300-400 msec out of sync).

Attachments (1)

mythfrontend.log (15.0 KB) - added by Marc Randolph <mrand@…> 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 9 years ago by Marc Randolph <mrand@…>

Attachment: mythfrontend.log added

comment:1 Changed 9 years ago by Marc Randolph <mrand@…>

Might be related to (or a dup of) Bug #8260

comment:2 Changed 9 years ago by Marc Randolph <mrand@…>

Forgot to mention: this is on a Ubuntu 10.04 system using PulseAudio?, and mythmusic works as well.

comment:3 Changed 8 years ago by beirdo

Component: MythTV - GeneralMythTV - Audio Output
Owner: set to JYA

comment:4 Changed 8 years ago by JYA

Nothing in the log indicates a problem with the audio framework.

Play the file with the -v audio,playback option

Does this happen if you're not using pulse but use ALSA instead (or ALSA pulse emulation: use ALSA:pulse device)

comment:5 Changed 8 years ago by Marc Randolph <mrand@…>

Something has changed in the last five months because it works now. This ticket can be closed.

comment:6 Changed 8 years ago by Raymond Wagner

Milestone: unknown0.24.2
Resolution: Fixed
Status: newclosed

comment:7 Changed 8 years ago by stuartm

Milestone: 0.24.2

Milestone 0.24.2 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.