Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#3859 closed defect (fixed)

mythweb trunk stream module always forcing port 80

Reported by: anonymous Owned by: Rob Smith
Priority: minor Milestone: unknown
Component: mythweb Version: unknown
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Whenever i try to stream using the flash player, asx download, or download feature the stream module forces it to use port 80. This causes the url to appear as http://my-host-here:8000:80/stream/etc.. This used to not happen in builds before july, i dont know the exact revision that I first noticed this though, I only noticed this problem beacuse it seems to cause a problem in safari but not firefox. I have tried checking and unchecking the tick box on the settings page in mythweb and this has not helped. Any help would be appreciated. Thanks

I am running revision 14217 as of 8-18-07.

Attachments (1)

utils.php.patch (276 bytes) - added by greend139@… 12 years ago.
changes http_host to server_name. Make sure you have a server name set in apache2.conf

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 12 years ago by greend139@…

I tracked the problem down to a change in revision 13989. Before those changes were committed this problem did not exist for me. I wish i could help more, but i do not know much html or php.

comment:2 Changed 12 years ago by greend139@…

I solved my problem by replacing the $_SERVERHTTP_HOST? with $_SERVERSERVER_NAME?. This works for me, hope it helps someone else.

Index: utils.php =================================================================== --- utils.php (revision 14294) +++ utils.php (working copy) @@ -1,4 +1,7 @@

<?php

+ +$_SERVERHTTP_HOST? = $_SERVERSERVER_NAME?; +

/

  • Utility routines used throughout mythweb *

comment:3 Changed 12 years ago by Rob Smith

Owner: changed from xris to Rob Smith
Status: newassigned

comment:4 Changed 12 years ago by Rob Smith

Care to submit this as a patch?

Changed 12 years ago by greend139@…

Attachment: utils.php.patch added

changes http_host to server_name. Make sure you have a server name set in apache2.conf

comment:5 Changed 12 years ago by Rob Smith

Status: acceptedinfoneeded

Still a problem in current svn?

comment:6 Changed 12 years ago by greend139@…

This does not seem to be a problem anymore for me. While the page source says that the url is still :8000:80, the url in the browser does not show this. Thanks for fixing this!

comment:7 Changed 12 years ago by Rob Smith

Resolution: fixed
Status: infoneededclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.