Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#9189 closed defect (Invalid)

mythmusic: no audio on SPDIF

Reported by: warped <warpme@…> Owned by: paulh
Priority: minor Milestone: unknown
Component: Plugin - MythMusic Version: 0.24-fixes
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Hi, I have issue with mythmusic and playback via SPDIF. Audio dev scanned. All other plugins seems to work OK (rec. playback, mythvideo with 2.0 & 5.1 sound, mythstream, mplayer, etc). Issue is only on FE with SPDIF. Analog out works OK. Sys is 0.24-fixes 27089, alsa 1.0.23. Log "Playback, extra" log attached. Mythmusic out dev set to "default".

Attachments (1)

frontend.log (23.6 KB) - added by warped <warpme@…> 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 8 years ago by warped <warpme@…>

Attachment: frontend.log added

comment:1 Changed 8 years ago by warped <warpme@…>

Ticket is invalid. Described behavior is result of Mythmusic bug: if soundfile is broken, and resume is set to exact - mythmusic hangs on this file. It is impossible to change to another song - this gives impression that issue is whit mythmusic sound output.

comment:2 Changed 8 years ago by Kenni Lund [kenni a kelu dot dk]

Resolution: Invalid
Status: newclosed

Invalid ticket according to reporter, MP3 file was broken. We can't expect mythmusic to play broken files, but we don't want Mythmusic to hang on them either. If you can produce a small sample which reproduces the issue, you might want to create a new ticket with it.

Note: See TracTickets for help on using tickets.