Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#9448 closed Bug Report (Fixed)

MacOS X - Image gallery "?" display

Reported by: Craig Treleaven <ctreleaven@…> Owned by: beirdo
Priority: minor Milestone: unknown
Component: Plugin - MythGallery Version: 0.24-fixes
Severity: medium Keywords:
Cc: Ticket locked: no

Description

Image gallery will not display any pictures with 0.24-fixes under Mac OS X 10.5.8. Screen shot on Flickr at:

http://www.flickr.com/photos/9082733@N03/5327450424/

Same files displayed properly with .21-fixes. (Yes, I'm several versions behind!)

Attachments (1)

version_info (650 bytes) - added by Raymond Wagner 9 years ago.
attaching as a file, as the text says to

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 9 years ago by Raymond Wagner

Attachment: version_info added

attaching as a file, as the text says to

comment:1 Changed 9 years ago by Craig Treleaven <ctreleaven@…>

Update:
1) As noted and fixed under 9436, mythpreviewgen was not being built into MythFrontend.app. After adding this, pictures are now displayed properly. (Such an innocuous name for an important bit of code! ;-)
2) Still appear to be some issues with transitions in slideshows. Slideshows display properly if Transitions are set to 'none'. Previously, I had selected 'random' which displays a different pattern of garbage on the screen between pictures and eventually crashes (after 2-4 pictures displayed). I didn't think to enable OpenGL transitions. Will try this later.

comment:2 Changed 9 years ago by Craig Treleaven <ctreleaven@…>

Re 2), OpenGL transitions seem to work OK. Ticket can be closed.

comment:3 Changed 9 years ago by Nigel

Resolution: Fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.